Tuesday, April 07, 2009

Lisboa


lovely raw dirty fresh old fascinating crowded romantic colored old aggressive vivid over-sunny phantomatic dark careless shadowy beautiful continuous the place of neverending fury love war cravings peace phantasy life death and everything in between6 comments:

pukatuka said...

exact asa mi-o imaginam, mai ales ca in prima pic:)
nu mai stiu daca ai vazut lisbon story.
nu stiu daca e la fel de minunat de vazut dupa, asa cum a fost pentru mine sa il vad inainte:)

lovely

plastic said...

nu am vazut, dar era de mult pe lista, now that you mentioned it :)
o sa ma uit.
iar despre oras, exact asta vad si eu acum cand ma gandesc la el, de-aia am si pus poza aia prima. si, mai ales, nu prea am termen de comparatie cu alte locuri pe care le-am vazut pana acum. nu e nici barcelona, nu e nici budapesta, nu e nici nimic din franta, nu e nici (pe departe) berlin sau londra.

da:)

lovely

Razvan said...

Poate putin din Istanbul ....

plastic said...

acolo n-am ajuns inca :) dar din filme si poze, s-ar putea sa ai dreptate :)
e de vazut?

Razvan said...

Spre rusinea mea, desi am vizitat foarte multe locatii frumoase din lumea asta, anul trecut m-am hotarat sa plec cateva zile in Istanbul. Este unul din locurile care emana istorie in fiecare coltisor pe care-l descoperi.

Ce poti spune despre un oras plin de istorie, care se intinde pe 2 continente? Ce poti spune despre acest oras care inglobeaza noul si vechiul atat de bine. Ce poti spune despre un oras sufocat parca de aglomeratie dar caruia Bosforul si parcurile ii ofera racoarea de care are nevoie decat... fabulos :)

plastic said...

e naaaa :) nu ma asteptam chiar la asta. poate il pun pe lista anul asta :)
thx